Anton Kirkeby

Jeg har i mange år beundret Jes’ høje ekspertise indenfor trommer. Jes har, i mange år nu, hjulpet mig med trommer der opførte sig mærkeligt eller sæt der lige skulle gåes efter inden live jobs eller en tur i studiet. Altid med et perfekt resultat der afspejler Jes’ erfaring og dedikerede passion for trommer.

Da jeg hørte at Jes ville opstarte sit eget trommemærke vidste jeg, ud fra mit kendskab til Jes, at disse trommer måtte være noget særligt. Og ganske rigtigt…
Personligt søgte jeg nogle stabile trommer med en holdbarhed og en kvalitet i forarbejdningen der ville gøre det muligt at ”performe” både live og i studiet. Samtidig skulle trommerne have et nærvær i lyden, med god varme og fylde. Desuden søgte jeg nogle dynamiske trommer, der lod mig spille det svedigste backbeat med saft og kraft, samt nogle trommer der også kunne bære at spilles dæmpet og samtidig få detaljerne frem.

Jeg var godt klar over at alt dette var meget at bede om i ét og samme sæt, men ikke desto mindre var det min drøm. Jeg lånte Jes’ DRS sæt med på nogle jobs og derefter var jeg solgt. De havde netop den runde og varme lyd jeg søgte, men samtidig med en power så jeg ikke var i tvivl om at jeg nåede ud over scenekanten.

Jeg fik herefter Jes til at bygge mig et af hans DRS sæt og nogle måneder senere afhentede jeg det lækreste DRS sæt, i Black Brass Glass Glitter finish, i butikken.
Mit DRS sæt er en fryd at spille på, en fryd for øjet og ikke mindst øret…savner allerede at spille på dem!
Well done, Jes!
-Anton Kirkeby


CV, solister jeg er spillet eller spiller med:
Wenche Hartmann (DK)
Tamra Rosanes (DK)
Charlie McCoy (USA)
J.D. Haring (USA)
Maarten (NL)
Baccara (E)
Ryan Paris (I)
Ottawan (F)
F.R. David (F)
Katrina (UK)
Joane Reinholdt (DK)
Anni Filt (DK)
CS Nielsen (DK)
Jason J. Dove (SCO/DK)