Jesper Berg

Jesper Berg henvendte sig til mig da DRS Drums netop var kommet på markedet i februar 2008. Han syntes at trommerne præcist ramte hans målsætning om at finde den perfekte kombination mellem vintage og nye trommer.

Jesper elsker de gamle Ludwig trommer, så derfor så jeg det endnu mere som en udfordring at bygge nogle trommer der kunne matche de ”gode gamle”.

Han har været en exceptionel trommeslager i mange år, og ikke uden grund har han spillet med mange af de bedste musikere i Danmark. Hans tilgang til instrumentet, hans teknik og musikalitet gør at han altid er en fornøjelse at høre på. Det er et stort privilegium at bygge trommer til en trommeslager af hans kaliber.

2009 setup:

DRS Drums i Black Gold Glass Glitter

10” x 8”  Tom
12” x 8”  Tom
14” x 14” Gulvtam
16” x 16” Gulvtam
22” x 14” Stortromme
14” X 6,5 Lilletromme

Herunder kan du læse uddrag fra hans CV/årbog.

Læs mere på www.jesperberg.dk

2009

Året var ikke gammelt, før jeg blev tilbudt at være en del af (hvad der skulle vise sig at blive) en af de helt store danske rock historier. Jeg indspillede trommer på hele Big Fat Snake albummet “Reel 1″. God stemning, højt humør og masser af fede numre.

Jeg oplevede desuden at blive kaldt Jesper Bang i næsten alle danske aviser. I skolen fik man en skideballe for at skrive efter, men avis jounalister i danmark har åbenbart intet imod at benytte Copy/Paste når de “skriver” deres artikler og dermed sprede en kollegas fejl som en virus. ….Se DET kunne prikke til min forfængelighed ;o)

Vi besluttedede at føre den gode slangevibe fra studiet videre LIVE. Vi spiller jobs i det danske sommerland fra juni frem.

Jeg er faldet over de fedeste trommer – DRS Drums. Jes har bygget mig et kanonsæt 10, 12, 14, 16, 22 og en 6,5″ killer snare – alt i Black Gold Glass Glitter….Wauuv!!!!

2008

Kort inde i året startede vi med en rigtig god 3 ugers Nellovator forårstour. Første rigtige “prøve” med dette dejlige orkester. Det er en spøjs sammensætning af superfede folk og gode numre. Det var ligesom at “komme tilbage” at spille rigtigt fede jobs – dog med ALT for få tilskuere. Der skal arbejdes hårdt for at få fanbasen længere op – og det bliver der ;o) Danmark har sgu fortjent et rigtigt rockorkester…

Jeg spillede et af de koldeste jobs nogensinde med Henning Stærk i Hjørring…udendørs i starten af marts. Fy for py for…Anderledes varmt var det dog på de efterfølgende (indendørs) jobs. Vi kørte 3. runde i Tivoli Friheden med vores Variete 8000C. Endnu en gang hårdt men skide sjovt at være en del af. Der er stort set ikke andet end roser fra alle…det er da dejligt ;o) Sensommeren blev bla. brugt sammen med Mike Andersen Band på Den Blå Festival. Det blev en anmelderrost og radio transmitteret koncert jeg sent vil glemme.

Vi skulle igen, igen, igen igennem en festuge der blev voldsomt travl. Jeg nåede 11 jobs i denne uge…og tog så hjem og fik en lur ;o) Som noget nyt tog vi vores Variete ud af huset – til festival i Ebeltoft og på Falconér scenen … godt at se, at det også fungerer andre steder.

Jeg stiftede bekendtskab med Jelling festival ved flere lejligheder i år. Både et par gange med Wunderhits og Sigurd Barrett and the Cigars. Det var rablende vanvittigt og supersjovt i alle tilfælde. Julefrokosterne var over os. Det blev både til nogle fede Booze Brothers koncerter i DGI huset og en del med Wunderhits inden julefreden kunne sænke sig over os. Ho ho hooooo.

Læs mere på www.jesperberg.dk