Thomas Gundal

thomas-gundal-pola-250px

Thomas Gundal
Trommeslager, Perkussionist og Underviser

Jeg har kendt Jes i en del år nu og har altid været betaget af hans store erfaring og ekspertise. Jes har bl.a. hjulpet mig med marchtrommer m.m til Billund Garden og mærkelige løsninger så livet ”on the road” bliver nemmere.

Jeg har i mange år spillet Yamaha trommer og altid været glad for dem, men en dag så stod et fantastisk dejligt Ludwig sæt hos Jes, og han foreslog at jeg skulle tage det med på jobbet i Parken (Kbh) samme dag og prøve det af. Dette var startskuddet der gjorde at jeg satte Yamaha trommerne i hjørnet og næsten kun spillede Ludwig.

Jeg elsker den varme lyd af gamle trommer, men nogle gange savner jeg den moderne lyd, såsom Yamaha og DW. Igennem lang tid gik jeg og tænkte om jeg sku have et DRS Drums sæt.

Mit drømmesæt skulle gerne være en kombination af gamle trommer og nye trommer, så de kunne spiller en masse forskellige stilarter. Jes sagde pludselig en dag, at han ville lave en DRS Drums version UDEN forstærkede kanter, der måske ville imødekomme min version af et drømmesæt. Jeg vidste med det samme at dette var hvad jeg havde ledt efter i mange år. Så kom dagen hvor de var færdige og efter jeg havde spillet på det i butikken var jeg mundlam. Dette var mit drømmesæt!
Samme dag spillede jeg mit første job på ”Drømmesættet” og jeg kunne ikke få hænderne ned. Dette var kombinationen og opskriften:

Bland følgende:
1. Jes’s erfaring
2. Ludwig trommer
3. Yamaha trommer
4. DW trommer
5. Lad Jes røre godt rundt

Dette er sættet til alle stilarter. De fleste lydmænd jubler efter en lydprøve, fordi de bare skal ”lukke op” for sættet og så lyder det af en million.

DRS Drums (UDEN forstærkede kanter)
10 x 8
12 x 8
14 x 14
16 x 16
22 x 16
22 x 8
14 x 5,5
Farve: Black Sparkle

Har bl.a spillet og spiller med:

Tamra Rosanes
Bobo Moreno
Neighbours
Party Time
Panduro Trio
Kaufis Fodkølere
Secret World
Party People
Earth Wind & Fire Jam
Kind Of Magic
Klüvers Bigband
Martin Preisler
Trine Gadeberg
Peter Mygind
Peter Andersen