Christoffer Østergaard

christoffer-ostergaard-pola-250px

 

Det er simplethen er fornøjelse at spille DRS Drums og de får mig til at spille bedre + både min backliner og lydmand er forelskede.

Siden vi startede i Go Go Berlin i begyndelsen af 2011, har jeg jagtet det jeg kalder ”Go Go lyden” på mine trommer. Jeg startede ud på mit 70’er Ludwig sæt, som jeg kunne få en dæmpet, dyb, ret elektronisk død lyd ud af, men ved hjælp af metervis af gaffatape!

Sættet kunne selvfølgelig ikke holde til at være på evigheds tour, og jeg måtte lede efter et nyt sæt, hvilket slet ikke er min kop the! En dag kommer jeg forbi DRS Drums og jeg falder nærmest bagover da jeg ser trommesættene der står i butikken – aldrig har jeg set så flotte trommer. Vi får så bygget et sæt til mig, og hold da kæft – ikke nok med at de ligner en million, de lyder af 2 !

Jeg kan få lige den lyd jeg leder efter, uden at skindene skal stemmes ned så de bliver slappe og uden det mindste stykke gaffa! De lyder bare at rigtige trommer og de lyder af MEGET! Det er simplethen er fornøjelse at spille DRS Drums og de får mig til at spille bedre + både min backliner og lydmand er forelskede.

 

DRS Drums i Antique White Pearl

13″ x 9″

16″ x 16″

24″ x 14″

Matchende Canister Throne