Trommeskind


DRS Drums sælger verdens bedste og mest populære skind.


Der er ingen tvivl om at Remo er det mest populære mærke indenfor trommeskind nogensinde. Specielt de seneste år har Remo udviklet så meget på kvaliteten af deres skind, at stort set alle børnesygdomme i produktionen er væk.
Problemer som døde 2-lags skind, skind der går ud af limen i rammerne er stort set problemer der hører fortiden til.
Med klassiske modeller som Ambassador, Emperor, Pinstripe og Powerstroke, dækker Remo hele spektret, og med nyerere klassikere som Suede, Renaissance og Fiber3 har de også lavet skind til dem der foretrækker en “vintage” lyd på sine trommer.

Ring eller email for priser.


EVANS er det andet kendte mærke. Den egentlige opfinder af plastikskindet som vi kender det idag, er stadig med som en af de største producenter af trommeskind. Evans er foretrukket af mange for deres lidt blødere klang, og mange specialskind. Alle deres EQ stortrommeskind er klassikere, og er den dag idag den største konkurrent til Remo’s Powerstroke 3 skind. Og f.eks Evans’ hullede Genera Dry skind, satte da de kom frem, en standard for pre-dæmpede lilletrommeskind, som Remo stadig ikke helt har overgået endnu. Evans har på den måde virkelig fat i de lidt mere specielle skind og tilbehør. Deres EQ stortromme patch er nærmest en standard idag, og deres minEMAD dæmpere fungerer fremragende.

Ring eller email for priser.