Om

DRS Drums hed egentlig Drummers Repair Shop der før igen hed Music Aid, forvirrende? Lad os starte helt fra begyndelsen:

Der skal afholdes en amatør-konkurrence og vi er 4 fyre/drenge der øver en enkelt gang, stiller op – og vinder. 1. præmien er et gavekort til den nystartede lokale musikforretning: Knud Eskildsen Musik. Da jeg afhenter min præmie fortæller butiksbestyreren mig at han mangler en arbejdsdreng og her starter min karriere i musikbranchen i 1974.

Efter at have prøvet mange andre ting gav et højskole ophold mig en ide om at percussion instrumenter ville få opsving i Danmark og kort efter ramte karnevals-boomet da også. Jeg fik arbejde i Drum City hvor jeg arbejdede fra 1982-1999. Birketræs trommer er dem der bliver solgt flest af på dette tidspunkt,  først er det Tama Superstar og senere Yamaha Recording, alt i mens jeg øjner at ahorn trommer må blive det næste, også i Danmark.

Ideen om en mere prisbillig ahorn serie lanceres og hedder DC Custom Line og bliver en stor succes. Igennem utallige samtaler med John Good fra DW kommer der for alvor fart i trommeideer og nørderiet køres op i næste gear.

Dette tromme-boom skaber nye forretninger og i maj 2000 er vi 4 tidligere ansatte fra Drum City der starter Music Aid & Drummers Repair Shop. De to navne står for hhv et backline udlejningsfirma og en trommeforretning. Desværre starter vi forretningen i en discount periode, hvor der satses mere på kvantitet end kvalitet og denne konstellation lider sin kranke skæbne i december 2004.

Jeg fortsætter alene som Drummers Repair Shop, hvor grundlaget og hjertet i forretningen stadigvæk er værkstedet og intentionerne er høje. En urokkelig insisteren på at pleje kvalitetens principper: Omhu, indlevelse og frem for alt tid ! Tid til de forudgående overvejelser, til til fordybelse i tilberedningerne og fantasi. En altid kyndig og velafbalanceret vejledning til kunderne.

Ud af dette opstår naturligt et ønske om at lave trommer ud fra ovennævnte principper og DRS Drums fødes, et eget produceret trommemærke, hvor der ikke er gået på kompromis.

I februar 2010 opstår muligheden for at flytte til nye og bedre lokaler, da min gode ven og kollega siden 1982 og ejer af firmaet Soundforce, Vagn Olsen, tilbyder mig plads hos ham i Hasselager. I samme åndedrag tages det helt naturlige valg at kalde både forretning og mit eget producerede trommemærke det samme: DRS Drums.

Glæder mig til at se dig i Hasselager.