DRS Hardware

Hardware skal der til, og også i den henseende er DRS Drums levereingsdygtige i stort set alle former for hardware, og i alle mærker. Topkvalitets-mærker fra Japan, Taiwan og USA, såsom Yamaha, Tama, D.W. og Pearl er alle forskellige, og med hver deres styrker.

DRS Drums kender dem alle indgående igennem vores special-værksted og ved hvad man skal vælge til, uanset og man er til Metal, blød pop, eller jazz.

Og i vintage afdelingen har vi DRS Hardware som er en del af de nye DRS Drums, men som samtidig kan købes i løs vægt. Dette hardware er specielt tænkt som et alternativ til vintage hardware, hvor DRS hadware har kvaliteten og udseendet til at matche de fleste vintage trommer. Stick-Saver reifer, Træ-reifer til toms, Flatbasestativer, oldschool foldeben til stortrommer og meget mere:

DRS flatbase lilletromme stativ. Kan justeres så benene er helt “flatbase” eller vippe op af så stativet også kan stå på ujævne overflader. Kan blive ekstra lavt dvs specielt velegnet til ekstra dybe lilletromme. Fortrinlig stativ til toms også.
kr. 625,00

DRS flatbase bækkenstativ. Ligesom lilletromme stativet kan dette også justeres enten fladt eller med benene op af. Kan pakkes sammen så det fylder meget lidt, dvs meget velegnet til små set ups.
kr. 575,00

DRS bækken boom arm, Kraftig model.
kr. 295,00

DRS bækken arm til montering på stortromme. Justerbar i højde. Fås i to længder så de kan monteres på stortromme helt ned til 16″ i diameter.
Kort model kr. 495,00
Lang model kr. 525,00

DRS trommestol med kraftig foret sadel sæde. Monteret med “clamp” system under sæde, hvilket bevirker at sædet ikke “vipper”.
kr. 1.095,00

DRS Standard hi hat clutch, passer til alle hi hat stativer.
kr. 95,00

DRS de luxe clutch. Extra kraftig hi hat clutch passer til alle hi hat stativer.
kr. 125,00