Nye trommer


Er det high-end trommer du går efter? Vi kan kun sige: DRS Drums! Vi er naturligvis leveringsdygtige i mange andre trommer, men som det gode high-end alternativ mener vi at vi er mere end konkurrencedygtige på pris og især kvalitet. Check Danmarks fedeste trommer ud her

I mellemprisklassen og som begyndersæt kan vi varmt anbefale Yamaha.

Gennem de sidste 10 år har vi solgt utallige Yamaha trommesæt og pga. Yamaha’s høje kvalitet har der sjældent været reklamationer.

Favoritten er klart Yamaha Stage Custom, som nu konstrueres i 100% ren birk. I øjeblikket kan et komplet trommesæt (uden bækkener) sælges på tilbud til kr. 7495,00. Kontakt os venligst for yderligere oplysninger om disse sæt mht konfigurationer, farver osv.

Som begynder/intro sæt har Yamaha netop lanceret Gigmaker sættet som fås både i sæt med 20” og et sæt med 22” stortromme, til en special pris på. 3995,00 (uden bækkener) …. se mere her.

Til dette sæt hører Yamahas fantastisk hardware pakke som slår alt andet på markedet i denne prisklasse. Dette trommesæt eliminerer vores behov for at forhandle billigere trommesæt. Når trommesæt bliver billigere vil der til stadighed være et problem med holdbarhed, kvalitet og lyd der ofte fratager enhver begynders entusiasme for at spille trommer. Det bliver simpelthen for dyrt at købe for billigt.