Jonas Flethøj Ege

jonas-flethoj-ege-pola-250px

Jeg lærte DRS trommer at kende fordi de var sat op forskellige steder hvor jeg spillede.
Jeg kunne med det samme mærke en tiltrækningskraft. Det var en lyd jeg ikke havde hørt før, men alligevel var den ikke helt ukendt.
Det føltes som et vintagesæt, men med smæk på!!!

Sidste år var jeg en del i studiet Med Astronaut og jeg havde mine Slingerland trommer med, som jeg altid været glad for, men jeg savnede noget mere gennemslagskraft og til tider noget mere resonans.

Jeg overvejede mine forskellige muligheder for forbedringer på trommefronten, velvidende at jeg ville gerne have et sæt der stadig havde bund og varme.
Med DRS fandt jeg det bedste fra begge verdener. Ikke i form af et kompromis. Mere som en symbiose. Jeg spillede min første koncert på sættet en uge efter jeg havde fået det, og det er den bedste lyd jeg har spillet med. Det var utrolig kraftfuldt og lækkert. Også visuelt!!!

Jeg tager hele tiden mig selv i at stå og glo på sættet. Og så er det bare fedt at have et sæt der lyder unikt, når man som band også prøver at skabe en unik sound.

Jeg elsker også DRS trommer fordi de har så meget hjerte og format.
Trommer som er lavet med nærvær, som tager den tid de skal tage; Men også trommer hvor der ikke er gået på kompromis et eneste sted mht. kvalitet. Det er meget unikt, i en verden fuld af maskiner, og leveringsordrer som skal skal imødekommes.

Det er de mest vellydende trommer jeg har spillet på, men samtidig det er også de flotteste. Det er jo for fedt!

Nå ja, og bandet de kunne sgu også høre det med det samme.
“Hva faen har du gjort ved den storetromme” udbrød guitaristen allerede efter første øver.

Jonas Flethøj Ege White Satin Flame DRS Drums sæt:

13″ x 9″

16″ x 16″

24″ x 14″